logo

Login

Gevechtsport

Beoefen je een gevechtsport of heb je hier interesse in, dan wil je ongetwijfeld graag je technieken goed onder de knie krijgen. Hier heb je echter wel een geschikte ruimte en de juiste materialen voor nodig. Reserveer dan ook een hal bij Heiveld. Hier kun je zoveel trainen als je zelf wilt.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Gevechtsport in een complete hal

Onze gevechtsporthal ligt vooraan in het sportcomplex aan de parking. In onze gevechtsporthal hangen standaard vijf vaste bokszakken. Verder is er de mogelijkheid om via vaste palen een boksring te installeren, en deze na afloop weer op te bergen. Behalve voor gevechtsport is onze zaal ook geschikt voor dansgroepen en voor pingpong. Onze omnisporthal (Hal 5) kan los of via vast contract gehuurd worden. De vaste contracten worden geallieerd aan de gemeentelijke tarieven van Sint-Katelijne-Waver.

Een hal huren voor gevechtsport

Heb je geen contract bij Heiveld en wil je een losse zaal huren, dan doe je dit al voor een tarief van vijftien euro (tariefswijzigingen voorbehouden). Wil je een vast contract reserveren, een zaal huren of meer informatie over de mogelijkheden bij Heiveld? Wij helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen door ons te bellen op telefoonnummer 047-3795538. Uiteraard kun je ons ook mailen. Gebruik hiervoor ons mailadres info@heiveldtennis.be en je ontvangt van ons op korte termijn een reactie.