logo

Login

Schietclub

Wil jij ook de schietsport beoefenen bij de schietclub in de grootste olympische schietsporthal van België? Dan meld je je het best aan bij de schietclub van Heiveld. Hieronder lees je meer over ons sportcomplex.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Lid worden van de schietclub

Heiveld biedt onderdak aan diverse activiteiten, waaronder gevechtssport, tennis en de schietclub. De sporthal waarin onze schietclub zich bevindt, is de grootste olympische schietsporthal van het land. Bij ons vind je maar liefst 36 banen, verspreid over vier hallen. Je kunt je bij onze schietclub gemakkelijk aanmelden. Om dit te kunnen realiseren, moet je het volgende doen: je dient het aanvraagformulier volledig in te vullen en de nodige stukken (een “uittreksel uit het strafregister” van maximaal drie maanden oud en twee recente pasfoto’s) bij te voegen. Lever je deze stukken er niet bij, dan wordt het aanvraagformulier niet aanvaard. Gerechtelijke diensten voegen bij het aanvraagformulier enkel de twee pasfoto’s. Dit alles kunt u binnenbrengen op het secretariaat in Heiveld en afgeven aan een van de bestuurders of een aangestelde.

Bij welke club meld je je aan?

Bij ons zijn drie clubs waar je je voor de schietsport kunt aanmelden. Bepaal zelf of de club SKW of PSKM of HSV beter bij je past. Wil je je aanmelden, volg dan eerdergenoemde procedure. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar info@heiveldtennis.be of neem contact met ons op via 047-3795538. Wij helpen je graag verder!

Lid worden van SKW ?

Lid worden van PSKM ?

Lid worden van HSV ?