logo

Login

 

Padel Competitie

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt !

Heiveld biedt padel competities aan voor volwassenen en jeugd vanaf 15 jaar. Voor meer informatie dien je te klikken op onderstaande link.

Padel Winterleague Heiveld

Info

De “Heiveld Winterleague” is een vriendschappelijke competitie waarvan de wedstrijden gespeeld worden tussen 22 september 2023 en 14 april 2024.

Door deze competitie blijf je actief tijdens de wintermaanden en kan je je uitleven in spannende wedstrijden. Daarnaast leer je verschillende leuke mensen kennen.

Dit jaar spelen we in een nieuwe format waarbij elke ploeg in de reeks tegen elkaar speelt in één enkel klassement. Het laatste weekend wordt voorzien als finaledag waarbij de twee hoogst genoteerde ploegen het tegen elkaar opnemen voor de titel. Wanneer er 2 ploegen in het eindklassement eindigen met hetzelfde aantal punten is het onderling duel beslissend. Indien er 3 of meer ploegen gelijk staan en onderlinge duels geen uitsluitsel geven, wint de ploeg met het minst aantal verloren games in de onderlinge duels. De prijsuitreiking ( mooie prijzen voor winnaars en finalisten) met gratis BBQ en ook gratis tombola voor alle deelnemers zal plaatsvinden op vrijdagavond 19 april 2024.

 

De matchen worden gespeeld naar 2 winnende sets tot 6. Indien het 1-1 is in sets, dient er een 3de set gespeeld te worden. Is de match niet volledig uitgespeeld na 1.5 uur, dan wint de ploeg de match die voorstaat in de 3de set.

In de wintermaanden is er als extra ook een gratis Breugelavond voor alle deelnemers.

 

 

Je kan kiezen uit volgende reeksen:

  • Ladies samen 100 punten
  • Gemengd samen 200 punten
  • Open Samen 200 punten
  • Open samen 300 punten
  • Open samen 400 punten
  • Open samen 600 punten

 

 

Inschrijven via ons reservatiesysteem PLAYTOMIC

Inschrijven kan je tot en met 14 september 2023.

Op playtomic ga je naar onze club HEIVELD PADEL -> activiteiten

Daar kan je alle reeksen terugvinden.

Veel succes!!!

Heiveld Padel Interclub

Info

De `Interclub Padel’ is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen.

Inschrijvingsformulier interclub padel 2024