logo

Inloggen

 

Padelschool info

Heiveld gaat samen met HELLO PADEL

 

Vanaf deze lente worden de padellessen op Heiveld verzorgd door het internationaal team Hello padel. Deze zijn in verschillende landen de NR1 in padellessen. Zo begeleiden zij onder leiding van Mauro Andrini, de nationale ploeg van Engeland en Nederland.

Wil jij hier ook deel van uitmaken. Boek dan snel je les via volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbExhhLr0lqUuJiuDUY56vnRyUktEjNRLZ6o_eIb6_mUY7tQ/viewform

Padelles bij de Padel Academy

Heiveld padel is de thuisbasis van HELLO PADEL in België. Hier krijg je padelles van onze F.E.P.-gecertificeerde trainers. Geschikt voor alle leeftijden en ieder niveau. Naast een padelclub hebben we bij Heiveld nog veel meer mogelijkheden. Meld je bijvoorbeeld aan bij onze schietclub. Een prima sfeer en begeleiding van uitstekende instructeurs, daar kun je bij Heiveld op rekenen.

Inschrijven !

Start to padel voor kinderen en volwassenen

Indien je nog nooit padel hebt gespeeld en je wil in de toekomst toch vaker komen spelen is het aan te raden om bij onze padelclub eerst één of meerdere (Start to padel, 7.5 uren) initiatielessen te volgen bij onze Heiveld padelschool. Na één padelles ga je nog meer van het spelletje houden en leer je meteen wat ECHT padelspelen kan inhouden.

#basis slagen #juistespelposities #speelmetdewanden

Inschrijven !
zomerlessen kids padel

Padelles voor gevorderden tot profs

Onze padelclub biedt ook les voor gevorderden. Hierbij wordt er nog meer nadruk gelegd op het verfijnen van technieken en het maken van tactische keuzes.

#becomeapro

 

 

 

Schrijf je nu in

Wil jij ook aansluiten bij onze padelclub? Voor meer informatie kan je een e-mail naar info@heiveldtennis.be sturen of bellen naar 047-3795538. Dan heb je keuze uit verschillende lidmaatschappen, bijvoorbeeld voor een half of een heel jaar, jeugd en volwassenen. Ook is het mogelijk om vrij een padel terrein te huren.

Inschrijven !
2b485e65-a925-413c-8ae3-23a458c43f0b
WhatsApp Image 2019-04-04 at 18.13.15 (1)