logo

Login

Padelveld reserveren

Wil je een padelveld reserveren, dan moet je zeker bij Heiveld zijn. Wij bieden de liefhebber van deze populaire sport de ruimte en materialen om de technieken te oefenen en naar hartenlust te spelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Heiveld, lees dan verder.

Ga HIER naar het reservatiesysteem

Een padelveld reserveren voor de nieuwste hype op sportgebied

Een padelveld reserveren is heel eenvoudig. Allereerst bepaal je wanneer en hoe laat je wilt spelen. Verder heb je de keuze uit een dubbelspel van een uur of een dubbelspel dat anderhalf uur duurt. Daarna heb je de keuze uit maar liefst vijf padelterreinen. Tegen extra betaling heb je vervolgens de mogelijkheid om een of meerdere rackets te huren en ook bestaat de mogelijkheid om ballen te huren. Vervolgens kies je de tijd waarop je het padelveld wilt reserveren. Nadat je de gegevens van jou en je medespelers hebt ingevuld, is de reservering afgerond.

Ga HIER naar het reservatiesysteem

Een compleet activiteitencentrum

Padel is een enorm populaire sport. Je kunt het zien als een combinatie van tennis en squash. Bij Heiveld kunnen zowel volwassenen als kinderen padelles volgen om de technieken van de sport onder de knie te krijgen. Behalve voor padelles en het huren van een padelveld kun je ook bij Heiveld terecht voor de schietclub, tennis en spelen in de grootste indoor kinderspeeltuin.

Het grote voordeel van Heiveld padel zijn onze 3 overdekte speelvelden.

Regen, wind, sneeuw of zon. Altijd kan je spelen op Heiveld Padel in tegenstelling tot de meeste padelclubs in België. Daarnaast sta je steeds in de gezonde buitenlucht te sporten wat je achteraf extra energie geeft. Wil je toch in het zonnetje staan hebben we nog 2 velden in openlucht. Met onze 5 velden behoren we dan ook tot de grotere clubs in België.

Reserveer zo snel mogelijk

Wil jij graag padel spelen? Aarzel dan niet om snel een padelveld te reserveren via ons reservatiesysteem. Kom je er niet uit of kunnen we je met iets anders helpen, stuur ons dan een e-mail op info@heiveldtennis.be of bel naar 047-3795538. Tot snel op één van onze Heiveld padelterreinen!