logo

Inloggen

Kristof Smets: 0479 76 25 00 | Frederik Scherens: 0475 85 03 82 | Kristof Scherens: 0475 85 03 78        

Complex Verantwoordelijke: Peter Meynendonckx: 0473 79 55 38

Padelveld reserveren

Wil je een padelveld reserveren, dan moet je zeker bij Heiveld zijn. Wij bieden de liefhebber van deze populaire sport de ruimte en materialen om de technieken te oefenen en naar hartenlust te spelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Heiveld, lees dan verder.

Ga HIER naar het reservatiesysteem

Een padelveld reserveren voor de nieuwste hype op sportgebied

 

Een padelveld reserveren is heel eenvoudig op Heiveld.

Je dient je snel even te registreren op ons reservatieprogramma ballejaune.

Achter het registreren krijg je na bevestiging je inloggegevens. Vanaf dan ben je vertokken. Je kan in het programma eenvoudig reserveren door op de kalender de gewenste dag/uur aan te klikken. Ben je niet lid? Dan kan je kiezen uit enkele creditformules om aan te kopen. Hoe meer credits je ineens koopt, hoe goedkoper een padelbeurt wordt. Zo kan je al spelen vanaf 20 euro/uur. Ben je wel lid? Dan kan je medespelers aanklikken of gasten uitnodigen. Speel je met je vrienden meer dan 1 uur per week, haal je voordeel met een abonnement. Daarnaast mag je deelnemen in onze woensdag speelgroep. Meer info over de speelgroep bij Stefan 0472519360

Ga HIER naar het reservatiesysteem

Een compleet activiteitencentrum

Padel is een enorm populaire sport. Je kunt het zien als een combinatie van tennis en squash. Bij Heiveld kunnen zowel volwassenen als kinderen padelles volgen om de technieken van de sport onder de knie te krijgen. Behalve voor padelles en het huren van een padelveld kun je ook bij Heiveld terecht voor de schietclub, tennis en spelen in de grootste indoor kinderspeeltuin.

Het grote voordeel van Heiveld padel zijn onze 3 overdekte speelvelden.

 

Regen, wind, sneeuw of zon. Altijd kan je spelen op Heiveld Padel in tegenstelling tot de meeste padelclubs in België. Daarnaast sta je steeds in de gezonde buitenlucht te sporten wat je achteraf extra energie geeft. Wil je toch in het zonnetje staan hebben we nog 2 velden in openlucht. Met onze 5 velden behoren we dan ook tot de grotere clubs in België. Aarzel dus niet om snel je terreintje te boeken via ons reservatiesysteem. Kom je er niet uit of kunnen we je met iets anders helpen, stuur ons dan een e-mail op info@heiveldtennis.be of bel naar 047-3795538. Tot snel op één van onze Heiveld padelterreinen!