logo

Inloggen

Kristof Smets: 0479 76 25 00 | Frederik Scherens: 0475 85 03 82 | Kristof Scherens: 0475 85 03 78        

Complex Verantwoordelijke: Peter Meynendonckx: 0473 79 55 38

Padelveld reserveren

Wil je een padelveld reserveren, dan moet je zeker bij Heiveld zijn. Wij bieden de liefhebber van deze populaire sport de ruimte en materialen om de technieken te oefenen en naar hartenlust te spelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Heiveld, lees dan verder.

Laden...

Een padelveld reserveren voor de nieuwste hype op sportgebied

Een padelveld reserveren is heel eenvoudig. Allereerst bepaal je wanneer en hoe laat je wilt spelen. Verder heb je de keuze uit een dubbelspel van een uur of een dubbelspel dat anderhalf uur duurt. Daarna heb je de keuze uit maar liefst vijf padelterreinen. Tegen extra betaling heb je vervolgens de mogelijkheid om een of meerdere rackets te huren en ook bestaat de mogelijkheid om ballen te huren. Vervolgens kies je de tijd waarop je het padelveld wilt reserveren. Nadat je de gegevens van jou en je medespelers hebt ingevuld, is de reservering afgerond.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Een compleet activiteitencentrum

Padel is een enorm populaire sport. Je kunt het zien als een combinatie van tennis en squash. Bij Heiveld kunnen zowel volwassenen als kinderen padelles volgen om de technieken van de sport onder de knie te krijgen. Behalve voor padelles en het huren van een padelveld kun je ook bij Heiveld terecht voor de schietclub, tennis en spelen in de grootste indoor kinderspeeltuin.

Ga snel je padelveld reserveren

Je bent niet de enige die padel heeft ontdekt. We raden je dan ook aan om er snel bij te zijn als je bij ons een padelveld wilt reserveren. Je kunt eenvoudig een veld reserveren via onze website. Kom je er niet uit of kunnen we je met iets anders helpen, stuur ons dan een e-mail op info@heiveldtennis.be of bel naar 047-3795538. Tot ziens bij Heiveld!