logo

Login

Indoorspeeltuin Mechelen

Professionele begeleiding

Vrij spelen

Uitgebreid aanbod aan sporten

Onze indoorkinderspeeltuin, die dagelijks open is van 10.00 tot 18.00 uur, in de omgeving van Mechelen is de perfecte plaats om kinderen, die overstromen van energie, even uit te laten razen. In de indoorkinderspeeltuin van Heiveld kunnen kinderen zich urenlang vermaken. Wil je meer weten over de leukste indoorspeeltuin in de buurt van Mechelen? Lees dan verder.

De grootste indoorkinderspeeltuin van de regio Mechelen

Bij Heiveld vind je de grootste indoorspeeltuin in de omgeving van Mechelen. Hier kan je kind eindeloos spelen, iedere keer weer, zonder zich een moment te vervelen. Ook al klinkt het als een cliché, als kinderen zich vermaken, hebben ouders het ook naar hun zin. Wil je graag bij een combinatie maken tussen spelen en wat eten en drinken, kies dan uit onze formules voor een voordelig tarief.

Bent u geinteresseerd? Neem contact met ons op.

Een uitdagende indoorkinderspeeltuin

Onze indoorspeeltuin nabij Mechelen is een geschikte plaats voor een dagje uit met kinderen. Of het nu stralend mooi weer is of de regen met bakken uit de lucht komt, spelen bij de indoorkinderspeeltuin van Heiveld verveelt nooit. We hebben maar liefst 90 uitdagende hindernissen voor je klaarstaan en we bieden plaats aan 140 kinderen. Daarnaast biedt Heiveld nog meer mogelijkheden aan om jou en je kinderen te vermaken. Zo kun je diverse sporten beoefenen in onze sporthal in Sint-Katelijne-Waver. Hier kun je onder andere terecht voor tennis- en padelles.

Spelen in de indoorspeeltuin in Mechelen

Kom je bij ons spelen of sporten? Wij hebben er zin in! Schrijf je alvast in en maak een keuze voor een van de formules. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 047-3795538. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@heiveldtennis.be. Alvast veel plezier gewenst en tot ziens bij Heiveld!