logo

Login

 

Tennisles

Als recreant maar ook als competitie speler kun je bij Heiveld terecht voor het spelen van tennis in de regio Mechelen. Heiveld heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst die op ieder niveau jong en oud tennisles geven. Voor talentvolle jeugd is er de Heiveld Toptennis-selectie. Lees verder voor meer informatie over onze tennisclub in de omgeving van Mechelen.

Volg tennisles bij de grootste tennisclub in de buurt van Mechelen

Onze visie die we met ons professioneel trainersteam bij onze tennisclub in de regio Mechelen nastreven is perfect samen te vatten in volgende slagzin: “Levenslang sporten” met als uitvalbasis tennis. Dit wil zeggen dat we beginnende tennissers een zo goed mogelijke basis qua techniek en conditie willen meegeven door middel van tennisles, om zo het aantal blessures bij onze clubleden tot een minimum terug te brengen. Daarnaast zijn we voor de echte competitiespelers een goede thuisbasis, aangezien wij beschikken over een topsportinfrastructuur in combinatie met een zeer ervaren fulltime trainersteam. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij onze tennisclub nabij Mechelen terecht voor hun ideale tennisles.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Privé- en groepsles

Wil je tennisles in de buurt van Mechelen volgen bij tennisclub Heiveld, dan heb je keuze uit privé- en groepsles. De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal vier personen op één baan. De lessen duren 60 of 90 minuten, dit op een wekelijkse les, op een vast tijdstip. Naast tennisles kun je nu ook kiezen voor padelles. Probeer daarnaast ook eens een training in één van onze andere sporten, zoals gevechtssport.

Aanmelden voor tennis in de regio Mechelen

Wil je tennisles krijgen van professionele instructeursteam? Schrijf je dan nu online in bij Heiveld voor onze winter of lentecyclus. Kom je er niet uit of kunnen wij je ergens mee helpen? Stuur dan een e-mail naar info@heiveldtennis.be. Je neemt ook eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 047-3795538.

WhatsApp Image 2019-04-04 at 18.13.11 (1)
WhatsApp Image 2019-04-05 at 09.38.24
0c045e4f-fdb7-4b9d-a373-a6f21b279336

Groepsles

De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd en speelsterkte. Ze bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan. De lessen duren 60 of 90 minuten. De lessen zijn wekelijks op het zelfde tijdstip en dag.

Inschrijven

Privéles of duoles

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé of duo tennisles ideaal.

Inschrijven

Prijzen tennislessen

Prijslijst