logo

Inloggen

Kristof Smets: 0479 76 25 00 | Frederik Scherens: 0475 85 03 82 | Kristof Scherens: 0475 85 03 78        

Complex Verantwoordelijke: Peter Meynendonckx: 0473 79 55 38

 

Tennisles

Als recreant maar ook als competitie speler kun je bij Heiveld terecht voor het spelen van tennis in de regio Mechelen. Heiveld heeft uitsluitend professionele tennistrainers in dienst die op ieder niveau jong en oud tennisles geven. Voor talentvolle jeugd is er de Heiveld Toptennis-selectie. Lees verder voor meer informatie over onze tennisclub in de omgeving van Mechelen.

Volg tennisles bij de grootste tennisclub in de buurt van Mechelen

Onze visie die we met de trainers bij onze tennisclub in de regio Mechelen, onder leiding van Kristof en Frederik Scherens, nastreven is perfect samen te vatten in volgende slagzin: “Levenslang sporten” met als uitvalbasis tennis. Dit wil zeggen dat we beginnende tennissers een zo goed mogelijke basis qua techniek en conditie willen meegeven door middel van tennisles, om zo het aantal blessures bij onze clubleden tot een minimum terug te brengen. Daarnaast zijn we voor de echte competitiespelers een goede thuisbasis, aangezien wij beschikken over een topsportinfrastructuur en zeer ervaren professionele trainers. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij onze tennisclub nabij Mechelen terecht voor professionele tennisles.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Privé- en groepsles

Wil je tennisles in de buurt van Mechelen volgen bij tennisclub Heiveld, dan heb je keuze uit privé- en groepsles. De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal vier personen op één baan of acht personen op twee banen. De lessen duren 60 minuten en je schrijft je in voor een wekelijkse les op een vast tijdstip. Naast tennisles kun je er ook kiezen voor padelles. Probeer daarnaast ook eens een les in gevechtssport.

Aanmelden voor tennis in de regio Mechelen

Wil je ook tennisles krijgen van professionele instructeurs? Meld je dan online aan bij Heiveld voor een contract voor zes maanden of een jaar. Kom je er niet uit of kunnen wij je ergens mee helpen? Stuur dan een e-mail naar info@heiveldtennis.be. Je neemt ook eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 047-3795538.

WhatsApp Image 2019-04-04 at 18.13.11 (1)
WhatsApp Image 2019-04-05 at 09.38.24
0c045e4f-fdb7-4b9d-a373-a6f21b279336

Groepsles

De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van speelsterkte en bestaan uit maximaal 4 personen op 1 baan of 8 personen op 2 banen. De lessen duren 60 minuten en je schrijft je in voor een les op een vast tijdstip iedere week.

Inschrijven

Privéles

Voor meer individuele aandacht en het ontwikkelen van specifieke (slag)vaardigheden is een privé tennisles ideaal.

Inschrijven

Prijzen tennislessen

Prijslijst