logo

Login

 

Tennis Competitie

Heiveld biedt de mogelijkheid deel te nemen aan zowel competities in teamverband als individuele competities.

Heiveld biedt zowel competities aan voor de jeugd als voor volwassenen.
In de zomer hebben we het interclubgebeuren georganiseerd door Tennis Vlaanderen.
In de winter organiseren we onze eigen competities. Winterdubbels voor de volwassenen, Junior winterchallenge voor de kinderen. Voor meer informatie dien je te klikken op één van onze onderstaande links.

Winterdubbels

Info

De “Heiveld Winterdubbels” is een vriendschappelijke competitie waarvan de wedstrijden gespeeld worden tussen september en maart. De laatste dag van de competitie wordt voorzien als finaledag waarbij de twee hoogst genoteerde ploegen per poule het tegen elkaar opnemen voor de titel. Wanneer er 2 ploegen in het eindklassement eindigen met hetzelfde aantal punten is het onderling duel beslissend. Indien er 3 of meer ploegen gelijk staan en onderlinge duels geen uitsluitsel geven, wint de ploeg met het minst aantal verloren games in de onderlinge duels.

Inschrijven / naar winterdubbels 15

Junior Winter Challenge

Informatie

In onze Junior winterleaugue geven we jeugdspelers van eigen club en buitenaf de mogelijkheid om ook in de winter voldoende wedstrijdritme op te doen. Spelers spelen in verschillende poules naar leeftijd en niveau. De laatste dag eindigen we met finales tussen de eerste 2 spelers van elke poules en een slotfeest.

uitslag winter 2022-2023 Inschrijven 2023-2024

Interclub

Informatie

Teamcompetitie waar je het met je ploeg opneemt tegen ploegen van andere clubs.

Inschrijvingsformulier downloaden