logo

Login

Tennisveld reserveren

Speel je graag een potje tennis, dan kun je bij ons een tennisveld reserveren. Onze sporthal is bijzonder compleet en biedt eenieder die graag een balletje slaat ruimte. De mogelijkheden zijn uitgebreid en je hebt de keuze uit verschillende banen. Of je nu graag binnen of buiten tennist, het is allebei mogelijk bij Heiveld.

[bookly-form category_id=”8″ hide=”categories,service_duration,week_days”]

Eenvoudig online een tennisveld reserveren

Een tennisveld reserveren bij Heiveld is bijzonder eenvoudig. Allereerst heb je de keuze uit indoor of outdoor spelen. En bij beide kies je zelf voor een enkelspel of een dubbelspel met de duur van één of anderhalf uur. Daarna kies je, afhankelijk van je keuze voor indoor of outdoor, voor een van de negen binnen- of buitenbanen. Nu kun je kiezen voor een van de tijden die nog vrij zijn en na het invullen van je gegevens en die van je medespelers is je reservering definitief.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Ervaar de uitgebreide mogelijkheden

Een tennisveld reserveren is bij ons gemakkelijk. Het kan echter wel zo zijn dat je onder begeleiding je techniek wilt verbeteren. Ook dat is bij ons een mogelijkheid, want zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons tennisles volgen. Op een plezierige wijze brengen onze instructeurs je de fijne kneepjes van de sport bij. Wil je je horizon verbreden, probeer dan ook eens de nieuwste hype in de racketsport, padel genaamd.

Reserveer snel je tennisveld!

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je aan om tijdig je tennisveld te reserveren. Reserveren doe je via onze website. Dat gaat snel en heel eenvoudig. Heb je vragen of kom je er om welke reden dan ook bij het reserveren niet uit? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Stuur ons een e-mail via het adres info@heiveldtennis.be of bel naar 047-3795538.