logo

Login

Sporthal in Sint-Katelijne-Waver

Professionele begeleiding

Vrij spelen

Uitgebreid aanbod aan sporten

Heiveld biedt je een sporthal in Sint-Katelijne-Waver met een bijzonder uitgebreid aanbod aan sporten. Of je nu op eigen gelegenheid de sport van je keuze wilt beoefenen, of onder begeleiding van professionals je technieken wilt verbeteren, bij Heiveld ben je op de juiste plaats!

De meest complete sporthal van Sint-Katelijne-Waver en omstreken

Zowel volwassenen als kinderen komen graag spelen en sporten in onze sporthal in Sint-Katelijne-Waver. Voor kinderen hebben we bijvoorbeeld de grootste indoorspeeltuin in de regio gehuisvest, met maar liefst 90 hindernissen voor urenlang speelplezier. Maar ook voor sporten waar je groot wordt door klein te beginnen, moet je bij Heiveld zijn. Denk hierbij aan tennis- en padelles voor kinderen en volwassenen op ieder niveau. In onze sporthal in Sint-Katelijne-Waver vindt ieder een sport naar wens.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Diverse sportlidmaatschappen

Naast les in padel en tennis kun je je bij Heiveld ook aanmelden bij de schietclub en voor het volgen van gevechtssport. Kom je graag bij ons sporten, dan raden wij je aan een lidmaatschap af te sluiten. Dit is vele malen voordeliger dan de losse tarieven. Daarnaast kun je binnen het lidmaatschap zoveel sporten al je wilt en waar van toepassing gebruikmaken van de kennis van onze instructeurs. Je kunt je snel en eenvoudig aanmelden via de website. Heb je vragen, loop je ergens op vast of kunnen we je ergens anders mee helpen? Laat het ons weten via het e-mailadres info@heiveldtennis.be. Als je ons liever telefonisch spreekt, bel je naar 047-3795538.