logo

Login

Padel nabij Mechelen

Professionele begeleiding

Vrij spelen

Uitgebreid aanbod aan sporten

Voor alles wat met padel te maken heeft, moet je bij Heiveld in de regio Mechelen zijn. Wij bieden je uitstekende velden voor het vrij beoefenen van padel, maar ook het volgen van professionele lessen behoort tot de mogelijkheden.

Les in padel in de buurt van Mechelen

Padel is een enorme trend en valt het beste te omschrijven als een interessante combinatie van tennis en squash. Veel andere liefhebbers gingen je reeds voor. Wil je ook de technieken onder de knie krijgen? Onze padelles wordt gegeven door professionele instructeurs. Hierbij hebben we speciale lesgroepen voor zowel kinderen als volwassenen, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen beginners en gevorderden. Afhankelijk van het niveau waarop je je bevindt, worden de technieken bijgebracht of uitgediept en wordt er aandacht besteed aan het bedenken en inzetten van de strategie. Alle liefhebbers van padel kunnen bij ons in de regio Mechelen terecht.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Een padelveld naar keuze reserveren

Volg je bij ons geen les, maar wil je toch padel in de omgeving van Mechelen spelen, dan kun je bij ons heel eenvoudig een padelveld reserveren. Hierbij heb je de keuze uit een padel-dubbelspel van een uur of anderhalf uur. Verder kun je bij je reservering kiezen uit vijf velden. Ook bieden we de mogelijkheid om, tegen betaling, ballen en/of rackets mee te reserveren.

Kies uit diverse lidmaatschappen

Wij verwelkomen je graag als lid, of je nu padel wilt spelen of kiest voor een van de andere sporten die we in de regio Mechelen aanbieden. Bij ons heb je de keuze uit diverse lidmaatschappen waarvoor je je online kunt aanmelden. Het is zelfs mogelijk om zalen van onze sporthal in Sint-Katelijne-Waver te huren. Tevens kun je bij ons ook terecht voor een dagje uit met je kinderen. In onze prachtige indoorspeeltuin zullen zij zich heerlijk vermaken. Heb je vragen of lukt het aanmelden online niet? Natuurlijk helpen wij je graag verder! Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@heiveldtennis.be of bel naar 047-3795538.